Ota yhteyttä

Eccotarp koottavat tilapäisaltaat

Eccotarp EC 01
Kertakäyttöinen pieni valuma-allas Eccotarp EC 01
Yllättäviin vuotoihin, onnettomuustilanteisiin ja pieniin vuotoihin suunniteltu vuotoallas. Pieneen tilaan sopiva, nopeasti kokoontaitettava, kuitenkin tukeva valuma-allas. Allas on valmistettu kolmikerros polypropeeni levystä, rakenne on tukeva mutta erittäin kevyt. Allas on edullinen ja suunniteltu hävitettäväksi yhdessä valuneen jätteen kanssa. Toki altaaseen voi aina laittaa esim. imeytysmaton valuman imeytykseen.

Eccotarp 1000 – 2600 l
Koottavat tilapäisaltaat 1000 – 2600 L
Itsekantava tilapäisallas esimerkiksi puhtaan veden, öljyisen veden tai vaarallisten nesteiden väliaikaiseen varastointiin (katso kemikaalin kestävyyslista).

Eccotarp 5000 – 35000 l

Koottavat suuren tilavuuden tilapäisaltaat 5000 – 35 000 L
Ulkopuolisella tukikehikolla varustettu tilapäisallas. Esimerkiksi puhtaan veden, öljyisen veden tai vaarallisten nesteiden väliaikaiseen varastointiin. (Katso kemikaalin kestävyyslista).

Eccotarp Cargo

Tilapäisaltaat Cargo ja Cargo Lite
Monikäyttöiset Cargo (punainen) ja Cargo Lite (sininen) suojaavat ympäristöä, kiinteistöjä ja ihmisiä saastumiselta. Cargo Lite on kehitetty erityisesti käytettäväksi teollisuudessa, logistiikassa ja merenkulussa. Sen keskeinen piirre on kevyempi ominaispaino ja mahdollisuus taitella se normaalin Euro-lavan päälle. Cargo Liteä on helppo kuljettaa trukilla. Tämä taiteltava yksinkertainen tuote toimii ennaltaehkäisevänä työkaluna öljyntorjunnassa ja hätätilanteissa. Muutamassa sekunnissa se voidaan muuntaa väliaikaiseksi säiliöksi nesteille tai muille aineille, tilavuudeltaan 210/300 litraa.

Eccotarp ET Large

Ajoneuvojen tilapäisaltaat
Suunniteltu ajoneuvovuotojen turvaamiseen. Soveltuvat ajoneuvojen öljy-, vesi- tai kemikaalivuotojen hallintaan. Erinomainen esimerkiksi kuorman neutralisointiin. Altaat kestävät hyvin öljyä ja kemikaaleja.

Eccotarp Imeytysaineiden sirotinlaite

Menee pieneen tilaan ja kokoaminen käyttövalmiiksi käy hetkessä. Ei enää raskaiden imeytysainesäkkien kantamista tai imeytysaineiden epätasaista sirottelua. Soveltuu erinomaisesti myös tiesuolan levitykseen.

Eccotarp Siirrettävä Suppilo

Koottava ja siirrettävä tilapäissuppilo tilanteisiin ja paikkoihin, joihin kiinteä suppilo ei sovellu. Tilapäissuppilo ja tilapäisallas sopivat erinomaisesti esimerkiksi putkisto- tai venttiilivuotojen hallintaan. Materiaali kestää hyvin öljyjä ja kemikaaleja. Menee pieneen tilaan.