Ota yhteyttä

Magneetit

Miko Marinen ankkurointimagneetit muodostavat sarjan laadukkaita magneetteja pitovoimaltaan 90 – 2000 kg. Magneetit toimivat niin veden alla kuin päällä. Magneetit on suunniteltu käytettäväksi vaativissa olosuhteissa. Moneen eri käyttötarkoitukseen. Magneettikomponentti koostuu, neodyymimagneetista joka on päällystetty epoksilla korroosionkestävyyden parantamiseksi merivedessä. MAM magneetit ovat pitokyvyltään erittäin monikäyttöisiä soveltuen esim. Miko Plasterin kiinnitykseen. Magneetti on varustettuna nostosilmukalla ja vapautusvivulla. Magneetin pohjassa on kumi joka lisää kitkaa ja suojaa niin magneettia kuin tartuntapintaa. Pakkauslaatikko on tuplavaippainen teräslaatikko, soveltuu lentorahdille. Lisävarusteena saatavana vesitiivis kuljetuslaatikko.

Putken paikkaussarja
Miko Marinen putken paikkaussarja tarjoaa helpon tavan paikata vuoto korkeapaine putkissa. Putkien halkaisijat 50.0 – 500 mm. Sarja koostuu eri pituisista hihnoista ja kumivahvikkeista.

Video

Tankin paikkaussarja / Säiliön paikkaussarja

MikoMarinen tankin paikkaussarja on ensiapu vuotaville metallisille nestesäiliöille. Rekisteröity Miko Plaster® paikkausmatto on magneettinen nitriilikumi missä neopreeni tiivistearkki keskellä. Magneettinen nitrillikumi tarttuu tankin pintaan, kun pehmeä neopreeni tiivistää vuodon. Ulkopuolinen lisämagneetti asennetaan neopreeni, tiivistearkin (vuodon) keskelle antamaan lisäpaineen vuotoa vasten. Tankin paikkaussarjaa voidaan käyttää niin vedenpinnan ylä- kuin alapuolella.

Video