Tulvatorjunta

  • Osastot

  • Suodata osastoa

Beaver tulvantorjunta välineistö on Euroopan eniten myyty tilapäinen tulvantorjunta välineistö. Yli 100 000 m myytyä tulvantorjunta puomia. Yli 1000 tyytyväistä asiakasta. Beaver tulvantorjunta järjestelmä on patentoitu ja kehitetty Sveitsissä joita valmistetaan Sveitsissä ja Saksassa.

Beaver tulvantorjunta puomi on pieneen tilaan varastoitavissa, ja on nopeasti käyttöön otettavissa. Esim. 320 m vaativassa maastossa 10 hengeltä vei vain reilun tunnin. Miksi uhrata kiinteistöjä ja omaisuutta tulvalle kun se on helposti turvattavissa.

Tulvatorjunta luettelo

Katso esite

Video 1
Video 2
Video 3

Hydro Snake

Katso esite

Hydro Snake on modernimpi ja helpompi tapa toteuttaa tulvasuojaus. Unohda painavien, hankalien ja tehottomien hiekkasäkkien raahaus. Hydro Snake painaa kuivana vain 0.5 kg, ja ne voidaan varastoida lavoilla jopa 5 vuotta. Imee n 20 litraa, joten märkänä se painaa 20 kg. Hydro Snake hyytelöittä veden ja pitää painonsa jopa 6 kuukautta. Hydro Snaken keskustassa on FSC paperimassaa ja ympärillä superabsorbent polymeeriä (SAP). Hydro Snake ulkokuori on punainen huomioväri, joten erillisiä varoitu nauhoja ei välttämättä tarvita. Kolmiosainen rakenne tukevoittaa muurin rakennetta ja tiivistää paremmin. Nopeampi, tiiviimpi ja huomattavasti helpompi rakentaa kuin perinteinen hiekkasäkkisuojaus.

Hydro Sack

Katso esite

Hydro Sack on modernimpi ja helpompi tapa toteuttaa tulvasuojaus. Unohda painavien, hankalien ja tehottomien hiekkasäkkien raahaus. Hydro Sack painaa kuivana vain 0.5 kg, ja ne voidaan varastoida lavoilla jopa 5 vuotta. Imee n 20 litraa, joten märkänä se painaa 20 kg. Hydro Sack hyytelöittä veden ja pitää painonsa jopa 6 kuukautta. Hydro Sack keskustassa on FSC paperimassaa ja ympärillä superabsorbent polymeeriä (SAP). Hydro Sack ulkokuori on sininen huomioväri, joten erillisiä varoitusnauhoja ei välttämättä tarvita. Kolmiosainen rakenne tukevoittaa muurin rakennetta ja tiivistää paremmin. Varustettu kahdella tukevalla kahvalla. Nopeampi, tiiviimpi, ja huomattavasti helpompi rakentaa kuin perinteinen hiekkasäkkisuojaus.

Hydro Pad

Katso esite
Ota yhteyttä!