Myynti- ja toimitusehdot

HINNAT
Hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa, joka laskutetaan kulloinkin voimassa olevan veroprosentin mukaan.

TOIMITUSAJAT
Pääosa tuotteista heti varastosta. Ei-varastoitavat tuotteet tehdastoimituksina, riippuen tuotteesta n. 2-6 viikkoa tilauksestanne Toimitusajan varmistamme tuotekohtaisesti

MAKSUEHDOT
Tarkastamme aina uusien laskutusasiakkaiden luottotiedot. Maksuehtomme on normaalisti 14 päivää netto ja viivästyskorko korkolain mukainen. Maksutapana on lasku.


PAKKAUKSET

Emme veloita erillisiä pakkauskuluja.


TOIMITUSEHDOT

Toimitusehtomme on EXW. Kuljetusliikkeiden ehtojen mukaisesti rahtihinnat sisältävät toimituksen katutasoon lastauslaiturille tai auton välittömään läheisyyteen. Kuljetusyhtiö jakaa lähetyksen arkisin klo 8-16. Maksullisella soitto ennen jakoa -lisäpalvelulla (2,50€) kuski soittaa noin tuntia ennen jakelua. Turhasta jaosta veloitetaan kuljetusliikkeen voimassaolevan hinnaston mukaan.

Muut maksulliset lisäpalvelut, kuten sisäänkanto ja aikataulutettu jako, on sovittava myynnin kanssa ja ne veloitetaan toteutuneen mukaan. Kun hyödynnät Ympäristötukun edullisia kuljetussopimuksia, saat rahtiveloituksen samalla laskulla kuin tuotteet.

Voimme toimittaa tilauksen myös asiakkaan omalla Kiitolinjan, Kaukokiidon tai Postin kotimaan rahtisopimuksella. Silloin tarvitsemme kuljetusliikkeen sopimusnumeronne. Nopeuttaaksemme toimitusaikoja lähetykset saattavat tulla eri aikaan useammasta eri varastosta.


LÄHETYKSEN TARKISTAMINEN JA HUOMAUTUKSET

Mahdolliset huomautukset tavaran laadusta tai muista epäkohdista on tehtävä viimeistään 5 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Näkyvä vahinko tai poikkeava kollimäärä on merkittävä varaumana välittömästi rahtikirjaan ennen sen allekirjoittamista. Rahtikirjan allekirjoittamisen jälkeen ilmenevät vahingot (nk. piilovauriot) on ilmoitettava 3 päivän sisällä. Tämän jälkeen ilmoitettuja vahinkoja ei korvata.

Kuljetusvaurioita koskevat huomautukset ainoastaan Ympäristötukun rahtisopimuksella kuljetetuista tuotteista. Asiakas vastaa itse omilla sopimuksillaan kuljetettujen tuotteiden kuljetusreklamaatioista. Ympäristötukku ei vastaa ns. epäsuorista vahingoista, kuten esimerkiksi asiakkaan tulonmenetyksistä, tai muulle kuin toimitetulle tuotteelle tapahtuneista vahingoista.


PALAUTUKSET

Palautuksista on sovittava aina etukäteen Ympäristötukun myynnin kanssa. Hyvitämme palautettavan tuotteen ostohinnan kokonaan, jos tuote on käyttämätön ja pakkaus on jälleenmyyntikelpoinen. Emme ota vastaan käytettyjä tuotteita. Palautusrahdeista vastaa asiakas. Palautusoikeus ei koske käytettyjä, rikkinäisiä eikä erikoisvalmisteisia tuotteita tai suuria tilausmääriä. Jos tarvitset tuotetta suuren määrän, tilaa aina ensin yksi näytekappale.


VAKUUTUS

Toimitukset asiakkaan vastuulla. Vakuutamme lähetykset vain ostajan pyynnöstä ja kustannuksella.


TAKUU

Kaikille toimittamillemme tuotteille on tehdas takuu, vähintään vuoden takuun, joka korvaa mahdolliset valmistus- ja raaka-aineviat. Sellaisissa tapauksissa, joissa takuuaika on pitempi, on tuotteen yhteydessä siitä erillinen maininta. Takuu ei korvaa vahinkotapauksissa toimittamiemme tuotteiden aiheuttamia välillisiä kuluja, eikä virheellisestä käytöstä aiheutuneita vahinkoja. Korvausvastuu kaikissa virhetapauksissa rajoittuu tuotteen kauppahintaan. Takuuasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.


MUUTOKSET

Hinnastomme on voimassa toistaiseksi. Mahdollisesti vaihtelevien valuuttakurssien tai kohonneiden raaka-aine- tai työkustannusten takia pidätämme itsellämme oikeuden tarvittaessa tarkistaa hintojamme. Lisäksi pidätämme itsellämme oikeuden tuotteisiin tehtäviin teknisiin muutoksiin ja parannuksiin. Tuotteiden värit kuvissa saattavat poiketa alkuperäisistä. Tämä johtuu sellaisista teknisistä syistä kuin näyttöjen värimääritykset, digitaalinen kuvankäsittely, jne.


TAVARAN OMISTUS

Myyjä pidättää tavaran omistusoikeuden itsellään, kunnes maksu tavarasta ja toimituksesta on kokonaisuudessaan suoritettu. Jokaisesta tilauksesta lähetetään ostajalle tilausvahvistus.

Palaa takaisin