Image

Tulvantorjunta

tehokasta ja nopeaa suojaa

Beaver tulvantorjunta välineistö on Euroopan eniten myyty tilapäinen tulvantorjunta välineistö.

Yli 100 000 m myytyä tulvantorjunta puomia. Yli 1000 tyytyväistä asiakasta. Beaver tulvantorjunta järjestelmä on patentoitu ja kehitetty Sveitsissä joita valmistetaan Sveitsissä ja Saksassa.

Beaver tulvantorjunta puomi on pieneen tilaan varastoitavissa, ja on nopeasti käyttöön otettavissa. Esim. 320 m vaativassa maastossa 10 hengeltä vei vain reilun tunnin. Miksi uhrata kiinteistöjä ja omaisuutta tulvalle kun se on helposti turvattavissa.

Kysy lisää ja pyydä tarjous
Image
  Image
  Image

  Hydro Snake

  Hydro Snake on modernimpi ja helpompi tapa toteuttaa tulvasuojaus. Unohda painavien, hankalien ja tehottomien hiekkasäkkien raahaus.

  Hydro Snake painaa kuivana vain 0.5 kg, ja ne voidaan varastoida lavoilla jopa 5 vuotta. Imee n 20 litraa, joten märkänä se painaa 20 kg. Hydro Snake hyytelöittä veden ja pitää painonsa jopa 6 kuukautta. Hydro Snaken keskustassa on FSC paperimassaa ja ympärillä superabsorbent polymeeriä (SAP).

  Hydro Snake ulkokuori on punainen huomioväri, joten erillisiä varoitu nauhoja ei välttämättä tarvita. Kolmiosainen rakenne tukevoittaa muurin rakennetta ja tiivistää paremmin.

  Nopeampi, tiiviimpi ja huomattavasti helpompi rakentaa kuin perinteinen hiekkasäkkisuojaus.

  • Hydro Snake -esite
  • Pyydä tarjous
   Image

   Hydro Sack

   Hydro Sack on modernimpi ja helpompi tapa toteuttaa tulvasuojaus. Unohda painavien, hankalien ja tehottomien hiekkasäkkien raahaus.

   Hydro Sack painaa kuivana vain 0.5 kg, ja ne voidaan varastoida lavoilla jopa 5 vuotta. Imee n 20 litraa, joten märkänä se painaa 20 kg. Hydro Sack hyytelöittä veden ja pitää painonsa jopa 6 kuukautta. Hydro Sack keskustassa on FSC paperimassaa ja ympärillä superabsorbent polymeeriä (SAP).

   Hydro Sack ulkokuori on sininen huomioväri, joten erillisiä varoitusnauhoja ei välttämättä tarvita. Kolmiosainen rakenne tukevoittaa muurin rakennetta ja tiivistää paremmin. Varustettu kahdella tukevalla kahvalla.

   Nopeampi, tiiviimpi, ja huomattavasti helpompi rakentaa kuin perinteinen hiekkasäkkisuojaus.

   Pyydä tarjous
   Image

   Tulvantorjuntaseinä

   Floodfence järjestelmässä on ABS muovista valmistetut elementit jotka liitetään yhteen. Veden noustessa veden paino pitää elementin tiiviisti painettuna alustaa vasten.

   Pohjassa oleva tiiviste tasaa pieniä epätasaisuuksia. Elementti on 45 cm korkea ja hyöty leveys on 91 cm.

   Pyydä tarjous
   Image

   Floodstop

   Yhteenliitettävistä elementeistä helposti rakennettava järjestelmä. Elementit ovat itsetäyttyviä, eli kun vesi nousee valuu vesi elementin sisään.

   Valikoimassa kolme eri korkeutta, 0.5 m 0.65 m , 0.9 m. Pohjassa oleva tiiviste tasaa pieniä epätasaisuuksia.

   Pyydä tarjous

     Hydro Pad

     Hydro Pad on modernimpi ja helpompi tapa toteuttaa tulvasuojaus. Unohda painavien, hankalien ja tehottomien hiekkasäkkien raahaus.

     Hydro Pad painaa kuivana vain 0.5 kg ja voidaan varastoida lavoilla jopa 5 vuotta. Imee n 15 litraa, joten märkänä se painaa n.15 kg. Hydro Pad hyytelöittä veden ja pitää painonsa jopa 6 kuukautta. Hydro Pad keskustassa on FSC paperimassaa ja ympärillä superabsorbent polymeeriä (SAP).

     Hydro Pad ulkokuori on oranssi huomioväri, joten erillisiä varoitusnauhoja ei välttämättä tarvita.

     Nopeampi, tiiviimpi ja huomattavasti helpompi rakentaa kuin perinteinen hiekkasäkkisuojaus.

     • Hydro Pad -esite
     • Image

      Perinteiset hiekkasäkit

      Saksalaisen valmistajan polypropeenisäkkejä. Koot 30 x 60 cm tai 40 x 60 cm Kangas 75 g tai 100 g UV-stabiloitu, sis. kiinnitysnarun.
      Tutustu tarkemmin