Ympäristötukku Oy

Ympäristötukku on ympäristötekniikkaan erikoistunut yritys. Omaamme erittäin pitkän kokemuksen öljy- ja kemikaalintorjuntatuotteista. Olemme erikoistuneet myös paloturvatuotteisiin.

Päämiehemme ovat alansa ehdotonta huippua. Asiomme ainoastaan vastuullisten eurooppalaisten yritysten kanssa joilla on valmistus Euroopassa. Tällä takaamme kohtuulliset toimitusajat, ekologiset toimitukset ja hyvän hinta laatu suhteen. Asiakkaisiimme kuuluu pelastuslaitokset, julkishallinon yksiköt, voisi sanoa autokorjaamoista ja konepajoista, voimalaitoksiin ja paperitehtaisiin.

Tarjoamme parhaan tuotteen kyseiseen tarkoitukseen, pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Ottakaa yhteyttä ja pyytäkää tarjous tai kysykää kemikaalien kappale varastointiin liittyviä riskikartoituksia. Varastoitavat tuotteet lähtevät meidän Vantaan varastostamme, suuret erät tai esim. paloturvakaapit suoraan päämiehiltämme.

Image
Voimmeko olla avuksi?
Image

Jarmo Niemenmaa

044 230 1970
020 796 9710
jarmo.niemenmaa@ymparistotukku.fi

Image

Tapio Jokinen

044 972 6640
020 796 9710
tapio.jokinen@ymparistotukku.fi

Toimisto

Veromiehenkuja 3
01510 Vantaa

Varasto

Ruusumäenkuja 6
01730 Vantaa

Ota yhteyttä

Ympäristötekniikan erikoisliike

Ympäristötukku on asiakkaitaan Vantaalta käsin palveleva ympäristötekniikan erikoisliike. Lähetämme niin pienet kuin isommatkin tilaukset matkaan nopeasti ja luotettavasti.

Olemme keskittyneet tarjoamaan markkinoiden laadukkaimpia turvallisen varastoinnin ja säilytyksen tuotteita, kuten esimerkiksi valuma-altaita ja paloturvakaappeja. Kaikki verkkokaupastamme löytyvät tuotemerkit edustavat ympäristöalan ehdotonta huippua.

Monivuotisen kokemuksemme ansiosta kykenemme tarjoamaan sinulle asiantuntevinta palvelua ja parhaimpia tuotteita juuri omiin tarpeisiisi, koskipa se sitten kemikaalien turvallista säilytystä tai vaikkapa hyvää työergonomiaa.

Jos kaipaat lisätietoja valikoimastamme tai apua sopivan tuotteen valitsemisessa, älä epäröi ottaa yhteyttä!