Paloturvakaappi SGS 330

0,00  ( alv 0% ) 0,00  ( alv 24% )

Malli SGS 330

  • Standardi SP 2369-1 versiot 5 ja 6
  • Ulkomitat L 865 mm x S 510 mm x K 1440 mm
  • Sisämitat L 760 mm x S 360 mm x K 1200 mm
  • Paino 225 kg
Pyydä tarjous
Tuotetunnus (SKU): paloturvakaappi-sgs-330 Osastot: , ,

Kuvaus

Paloturvakaappi SGS 330 on myymäläkaappi, joka on mitoitettu myymälöiden kalustostandardien mukaan. Runko koostuu sisä- ja ulkokuoresta jonka väliin on valettu palobetoni. Rakenne on erittäin jäykkä ja painava. Tämä  takaa vääntymättömän rungon ja oven mikä ei heilu eikä notku. Kaappi ei myöskään kaadu ovea avattaessa eikä näin ollen tarvitse ankkurointia. Myymäläkaapit ovat testatut ja hyväksytyt SP 2369 Luokka 1 mukaan.

Hyvä tuotteiden näkyvyys
Tuotteet ovat hyvin näkyvissä kirkkaan ja isokokoisen ovi- ikkunan kautta. Kaapin sisusta on erittäin kirkkaasti valaistu energiatehokkailla Led-valoilla. Tuotteiden näkyvyys kaapissa on huomattavasti parempi kuin hyllyllä.

Käyttäjäystävällinen
Ovessa on tukeva ja käyttäjäystävällinen kahva. Oven sulkija on liukukiskoilla ja toimii helposti ja kevyesti. Ovessa on pyöristetyt kulmat.

Helppo pitää puhtaana
Sileät pinnat on helppo pitää puhtaana. Optiona reikälevy hylly missä valuma-allas. Vahingon sattuessa nesteet valuvat valumaaltaaseen eivätkä likaa hyllyä. Optiona myös sivutuki hyllyille.

Korkea laatu – pitkäikäinen
Myymäläkaappi on mitoitettu myymälöiden kalustostandardien mukaan. Runko koostuu sisä- ja ulkokuoresta jonka väliin on valettu palobetoni. Rakenne on erittäin jäykkä ja painava. Tämä  takaa vääntymättömän rungon ja oven mikä ei heilu eikä notku.  Kaappi ei myöskään kaadu ovea avattaessa eikä näin ollen tarvitse ankkurointia. Myymäläkaapit ovat testatut ja hyväksytyt SP 2369 Luokka 1 mukaan.

Myymälä-/paloturvakaappi SGS 330 toimitetaan vakiona kolmella siirrettävällä hyllyllä. Kaappiin mahtuu 144 kpl 1 l astioita. Vakiotoimitus vasemmanpuoleinen ovi, on vaihdettavissa.